Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası

Galata Yatırım ve Teknoloji A.Ş. , ( https://www.hicabnur.com ) olarak kişisel verilerinizin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na ("Kanun") uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine büyük önem veriyoruz. Müşterilerimizi kişisel verileri toplama, işleme, aktarma amacımız ve yöntemlerimiz ve buna bağlı olarak sizlerin Kanun'dan kaynaklanan haklarınızla ilgili bilgilendirmek isteriz.

1. Kişisel verilerin toplanmasına ilişkin yöntemler

Galata Yatırım ve Teknoloji A.Ş. , ( https://www.hicabnur.com )olarak, veri sorumlusu sıfatıyla, mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüklerimiz çerçevesinde; markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmeniz, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, Galata Yatırım ve Teknoloji A.Ş. , ( https://www.hicabnur.com ) ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla kişisel verilerinizi sözlü, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik yöntemlerle toplamaktayız.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu yürürlüğe girmeden önce yasalara uygun şekilde elde edilen kişisel verileriniz de bu belgede düzenlenen şart ve koşullara göre işlenmekte ve korunmaktadır.

2. Kişisel verilerin işlenmesi ve işleme amaçları

Galata Yatırım ve Teknoloji A.Ş. , ( https://www.hicabnur.com ) olarak, veri sorumlusu sıfatı ile çağrı merkezlerimiz, yazılı iletişim kanallarımız, sosyal medya sayfalarımız, mobil iletişim kanalları, mağaza içi iletişim kanalları ve/veya bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü kanallar aracılığı ile; onayınız dahilinde elde ettiğimiz kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verileriniz tamamen veya kısmen elde edilebilir, kaydedilebilir, saklanabilir, depolanabilir, değiştirilebilir, güncellenebilir, periyodik olarak kontrol edilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir, işlendikleri amaç için gerekli olan ya da ilgili kanunda öngörülen süre kadar muhafaza edilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde Galata Yatırım ve Teknoloji A.Ş. , ( https://www.hicabnur.com ) 'nın birlikte çalıştığı özel-tüzel kişilerle ya da kanunen yükümlü olduğu kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve/veya Türkiye'de veya yurt dışında mukim olan ilgili 3. kişi gerçek kişi/tüzel kişilerle paylaşılabilir/devredilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde yurtdışına aktarılabilir. Galata Yatırım ve Teknoloji A.Ş. , ( https://www.hicabnur.com ) müşterilerinin markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmesi, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, Galata Yatırım ve Teknoloji A.Ş. , ( https://www.hicabnur.com ) ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla ve her halükarda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak kişisel verilerinizi işleyebileceğimizi bilginize sunarız.

3. Kişisel Verilerin Aktarılması

Galata Yatırım ve Teknoloji A.Ş., https://www.hicbnur.com söz konusu kişisel verilerinizi sadece; açık rızanıza istinaden veya Kanun'da belirtilen güvenlik ve gizlilik esasları çerçevesinde yeterli önlemler alınmak kaydıyla yurt içinde ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması kaydıyla yurt dışında, Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi veri sahipleri ile müşterilerimiz arasındaki iş ilişkisinin sağlanması ve/veya bu amaçla görüşmeler yapılması, hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla; grup şirketlerimiz, iş ortaklarımız, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz ve hizmet sunduğumuz müşteriler, tedarikçiler, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, bunlarla sınırlı olmamak üzere ilgili diğer otoriteler ile paylaşabilecektir.

4. Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu'nun ("Kanun") 11. maddesinde Sayılan Hakları

Galata Yatırım ve Teknoloji A.Ş. , ( https://www.hicabnur.com ) ilgili kişilerin aşağıdaki taleplerine karşılık verecektir. İlgili talepler için bilgi@hicabnur.com mail adresinden talepte bulunabilinir.

·         Galata Yatırım ve Teknoloji A.Ş.'nın kendilerine ilişkin kişisel verileri işleyip işlemediğini ve hangi kişisel verileri işlediğini öğrenme,

·         İşleme faaliyetinin amaçlarına ilişkin bilgi alma,

·         Galata Yatırım ve Teknoloji A.Ş. , ( https://www.hicabnur.com ) 'nin yurt içinde veya yurt dışında kişisel verileri aktardığı üçüncü kişileri bilme,

·         Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

·         Kanun'a uygun olarak kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

·         Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi talebi halinde; yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

·         İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve

·         Kişisel verilerinin birer kopyasını alma.

İlgili talepler için bilgi@hicabnur.com mail adresinden talepte bulunabilinir.

 

Bu bilgilendirme , www.hicabnur.com (Galata Yatırım ve Teknoloji A.Ş)'nin gizlilik politikasını içermektedir. www.hicabnur.com  adlı web sitemizi ziyaret ederek aşağıdaki koşulları kabul etmektesiniz.

www.hicabnur.com , bazı kişisel bilgilerinizi (isim, soyadı, yaş, e-posta vb ) size daha iyi hizmet verebilmek amacı ile veritabanına kayıt eder. Alınan bilgiler kampanya organizasyonları size özel teklifler, özel promosyon uygulamaları gibi faaliyetlerde kullanılır. Kişisel bilgilerinizde değişiklik söz konusu ise Hesabım bölümünden gerekli güncellemeleri yapabilirsiniz.

Ayrıca, kredi kartı numarası gibi hassas kişisel bilgileri internet üzerinden ilettiğinizde, bunları Güvenli Şifreleme Sistemi (SSL) ile korur. Ayrıca Kredi kartı bilgilerinizi herhangi bir şekilde sistemlerimizde saklamaz. Kullanılan Kredi kartları özel şifreleme yöntemleri ile şifrelenerek ilgili bankaya iletilir.

www.hicabnur.com , üyelik formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

www.hicabnur.com , e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır. www.hicabnur.com ,kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel verileri, daha yararlı içerik sağlamak üzere toplu bir şekilde kullanabilir. Müşteri bilgileri bu süreçler dışında emredici kurumlar tarafından gerekli yasa ve kanunlar çerçevesinde resmi makamlara açılabilecektir.

www.hicabnur.com  üyesi olduğunuz günden itibaren aksi belirtilmedikçe günlük, haftalık ve aylık bültenler ile size özel fırsatları içeren mail, sms ve mms gibi platformlardan sizinle iletişime geçilir. Bu uygulamadan faydalanmak istemiyorsanız kişisel bilgilerinizin olduğu bölümden gerekli ayarları yaparak ya da müşteri hizmetlerini bilgi@hicabnur.com mail yolu ile bilgilendirerek bu hizmetten vazgeçme, değişiklik yapma ve tekrar başlatma hakkına sahip olacaksınız.

 

 

Çerez Kullanımı